Thuseday 20 june

God morgon ?

Idag känner jag mig pigg, fick sovmorgon idag då jag inte börjar jobbet förens vid 14 (jobbar ett mellanpass 14-20 idag ☺) och jag har sovit såååå djupt – inte så konstigt med tanke på mitt 13 timmars pass igår haha ? Tydligen så spöregnade och blixtrade det inatt, något som jag inte ens märkte då jag sov så tungt haha

Vad är era planer för idag då fina läsare? ☺ Har ni semester än eller väntar ni precis som jag på att den ska starta? ☺ Jag har faktiskt haft en otroligt effektiv förmiddag – jag har strukturerat upp en bloggplanering för veckan (vad för inlägg som ska upp då jag jobbar hela veckan), jag genomförde ett ca 15 minuters träningspass nu på morgonen här hemma som ska ge ett allaround pass på kort tid – jag ska berätta mer om det träningspasset i ett annat inlägg, som jag även gjorde en vlogg av också (ska redigera den bara innan den läggs upp 🙂 ), ett peppinlägg ska publiceras och sen ska jag berätta om mitt senaste ryck jag har fått – DIY-projekt 🙂 Kul!

Lite senare idag kommer även mina rea-wanties från hunkemöller upp här på bloggen som jag tänker lägga vantarna på innan min storlek försvinner, det borde ni också göra för det går snabbt 🙂 Ha en fantastiskt dag fina läsare, ni är underbara och fantastiska för att ni är ni, glöm aldrig det <3