This monday will kill me

God morgon på er alla fina ❤

Hoppas ni mår jättebra och känner er taggade på denna måndag som inleder en ny vecka med ny energi och nya chanser till att kämpa för dina drömmar – vilka punkter ska ni checka av på er ”nå mina drömmar”-lista idag? ☺

Mina ögon går faktiskt i kors av trötthet denna morgon och jag tror de kommer göra det hela dagen haha jag är ju verkligen uppe med tuppen idag, tror jag sovit i kanske… 3 timmar inatt så jag känner mig inte så kaxig eller så taggad för den delen heller. I alla fall inte på ett jobbpass mellan 6-20 som kommer få mig att behöva plocka fram varje gnutta energi jag kan hitta i kroppen för att orka. Hejja denna måndag! Haha ? Men ska vår rea på Hunkemöller starta idag så måste hela teamet in och prismärka i god tid innan öppning – nu kör vi!