Pizza & Syskontid

Så underbart att ha sin bror över för lite husesyn i lägenheten, kvalitetstid syskon emellan och god pizza – ahh livet, hur fantastiskt som helst ☺

Hjalmar mötte mig på jobbet vid 18 så att vi kunde åka hem tillsammans och köpa hem lite pizza till middag – just idag så orkade vi inte hålla oss nyttiga med kyckling och ris, det gäller att hitta den rätta balansen därimellan så en mumsig pizza med oxfile och bearneis blev det för mig. Mums! Sen så pratade vi bort kanske 3 timmar om träning, hitta en bra balans i livet med alla måsten, vänskap och lite tips inför hans resa till Tokyo ☺ Han åker ju 2 veckor innan vi åker (haha så dålig timing, hade varit kul med i alla fall 1 dag tillsammans där ?) och då vi redan varit där 2 gånger innan så tipsade vi om lite must sees och bra knep att tänka på – som att köpa några 3-dagars biljetter till tunnelbanan redan på flygplatsen och sen åka upp i Skytree, utsikten är fantastisk därifrån ?