Intensiv jobbvecka väntar

Hej alla fina – hur mår ni idag? ☺ Med mig är det bara bra, huvudet är lite snurrigt då jag försöker pussla ihop veckan som kommer och försöka hitta en balans mellan jobb och det sociala livet – råkade tacka ja till lite extrapass på jobbet som resulterade i att jag från nu i onsdags kommer jobba 10 dagar i rad… haha ? Hur lyckas jag egentligen haha, jag får tänka på pengarna som gör så att jag kan njuta extra mycket sen när jag har semester! Men hur lyckas man pussla ihop en sån intensiv jobbvecka så att man även hinner umgås? ? Det får vi väl se haha något kan man nog trycka in i schemat – även om det bara är för 1 timme! Jag ser det här lite som med träningen, man har alltid tid för det även om ens schema är fullspäckat – det gäller bara att GÖRA tid för det. Prioriteringar folks, it’s all about priorities ❤