// Purple //

Hellu everybody – redan torsdag, tiden går snabbt, snart helg och ännu en dag att följa dina drömmar <3 Det är aldrig försent att göra en förändring i din resa, att börja om från ruta 1 eller att ta nya kliv ut i något nytt och okänt, testa något nytt. Det finns alltid en ny dag att försöka igen!

Jag är redan ombytt och ready for the gym men måste först städa upp lite här hemma då min storebror kommer på besök sen efter jobbet – han har ju inte sett lägenheten än så det ska bli mysigt att ha honom över en stund 😀 Är ju alltid så svårt att matcha våra scheman när jag alltid jobbar till stängning, då få man passa på när man slutar tidigare idag då jag bara kör ett 3 timmars pass 15-18 idag 🙂 Men jag ska först beta av ett träningspass så snart jag städat klart – tur att det inte är så stökigt haha 🙂