One of those days

God morgon ❤

Är det inte så typiskt att det ska vara soligt och varmt idag när jag ska jobba? ? Haha säg inte att det kommer vara en sån sommar, det skulle vara min klassiska tur ? Aja, jag får väl njuta av att kunna åka i t-shirt till jobbet utan att frysa i alla fall – om tåget vill komma vill säga. Kul att sl inte skriver något om att tåget är försenat i 17 min/inställt utan låtsas som att allt funkar som det ska enligt sls hemsida ?

Idag blir det i alla fall jobb fram till kl 19. Energin är faktiskt ganska låg idag, vet inte varför men känner mig inte riktigt utvilad eller pigg på att jobba, sover ganska dåligt och saknar fasta rutiner. Skulle nog behöva gå upp samma tid varje dag för att få ett bra sovmönster och rutin i mina vardagssysslor… får se hur jag löser detta – är ju inte kul att vara så otaggad på allt för att man inte riktigt orkar ?