Hunkemöller Summer event

Nu äntligen ska jag berätta och visa bilderna från sommar eventet jag var på med Hunkemöller nere i Amsteram den 18 maj – jag vet, jag är lite seg (nästan 1 månad seg haha) men jag hade äntligen tid att klippa ihop filmerna jag tog därnere till en 2,30 minuter lång filmsnutt som jag hoppas ni gillar. Ni kan se den här nedanför eller på min youtubekanal –> Emilia Rönnow Sandell 😀 Följ mig även är, följ, följ, följ 😀

Jag åkte bara ner över dagen den här gången och jag hade sällskap med mig ner från Arlanda av bland annat fina Emma från Umeå och några nya ambassadörer, så kul 🙂 Resten av gänget från Sverige mötte vi upp på Schipol, och även de andra ambassadörerna när vi tog bussen till Central Park hotellet som vi även var på under juleventet förra året. Att vara där nu under en tidig sommar var verkligen hur fint som helst – älskar verkligen våren och sommaren då allt kommer till liv! Väl på plats så bjöds det på god lunch som jag med stor aptit tog för mig av då jag knappt ätit något under hela förmiddagen, innan det var dags att mingla runt, få hair and make up om man ville och en möjlighet att byta om till snygga sommaroutfits lagom till fotograferingen som skulle gå i festivalfeelingen. Sommar, fest och glädje 🙂 Jag valde en marinblå jumpsuit då jag inte kände mig riktigt bikini ready haha men jag kände mig rätt så fin ändå 🙂

Efter ett tag så bjöds det på lite mer mat och dryck, jordgubbsglass, pommes frites och lite marshmallows innan det var dags att bege sig till flygplatsen och hemåt igen. Hade dock en tråkig flygresa hem då flyget var 1,5 timme försenat så jag kom hem vid kl 2 istället för kl 00, stor skillnad som gjorde att jag stupade i säng haha 😛 Men det var ett fantastiskt event, tack återigen Hunkemöller för att jag får vara en del av denna upplevelse och detta spännande företag <3

Det här är bilderna som blev tagna under fotograferingen med en proffsfotograf – rätt så bra faktiskt, tycker att han lyckades fånga den glädjande känslan man får av att umgås med sina vänner 🙂 När man sitter och fejkskrattar för att det ska bli bra på bild men sen så skrattar man på riktigt av hur larvig man låter när man tvingar fram ett skratt haha Så då blir det ju bra ändå 🙂