Tisdag

Hellu hellu darlings ❤

Alltså är det inte sjukt att det är mitten på juni och jacka måste fortfarande åka på innan man lämnar hemmet? Att det ska vara så kallt – har en känsla av att den här sommaren kommer vara kass vädermässigt om det typ inte vänder de senaste dagarna haha så tråkigt alltså ? Vi kan ju hoppas att min känsla är fel och att det vänder till soligt och varmt ?

Men hur mår ni idag då? Mår ni bra? ☺ Vad för drömmar ska ni jobba för denna tisdag och hur ska ni jobba för att nå dom? ☺ En plan är superviktig, eller snarare en checklista man upprepar och bockar av varje dag så att det blir en rutin med små steg som lite längre fram utvecklas till din dröm. Lite som dn contentplan jag pratat om tidigare, allt handlar om rutin ☺

Jag är ledig idag igen med mitt tandkött som fortfarande är svullet – så för mig så blir det ett träningspass följt av jobb med bloggen och mina smycken ? Ha en fantastisk dag ❤