Jobb i Nacka

God morgon ?

Nej nej, jag får inte bli sjuk, inte nu när Summerburst är i helgen – nej nej! Jag känner det verkligen i kroppen, mattheten, energilös och hur halsen är irriterad och hur det bara väntar på att få bryta ut när som helst. Usch, energinivån är så låg idag att jag knappt ville ta mig ur sängen haha Då är det illa ?

Men är påväg till Nacka just nu för att jobba ett öppningspass i butiken därborta – jag tycker nog ändå att det är mycket skönare att sluta kl 17 istället för kl 21 som jag var schemalagd innan, dagen är liksom inte slut då haha ? och jag får en möjlighet att kurera mig på kvällen ☺ Måste lista ut vad jag ska ha på mig till helgen också, när de 25 graderna och sol de först lovade oss förvandlades till molnigt och 17 grader så fick outfiten med shorts och tshirt tänkas om haha ? Ni som ska på Summerburst, vad ska ni ha på er och vilka looks kan ni tipsa om? ☺