Plans for today

Hej allihopa!

Det är så underbart att kunna sova ut och vakna av sig själv, man blir utvilad på ett helt annat sätt även fast det känns som att jag får ca 10 timmars sömn nu när skolan har gått på sommarlov haha Är det bra eller dåligt? ? Kanske så behöver jag det, men det som är så jobbigt just nu är att mitt tandkött vid min högra visdomstand har börjat svälla igen. Det blir så ibland när jag tydligen inte lyckas borsta bort alla matrester så att lite hamnar i den lilla fickan över tanden och så blir det en infektion. Kul, kan inte öppna munnen helt utan att det stramar till ? Får borsta och borsta på området – då brukar det släppa!

Dagens planer är i alla fall att träna lite – tror det blir cardio (såklart ? ) och rygg, sedan ska jag träffa Linnea och sen Ava för en aw efter det – en perfekt ledig onsdag, tråkigt bara att vädret inte höll i sig från igår haha Ska jag ha en sån otur i sommar att det är fint väder när jag jobbar och dåligt väder när jag är ledig? ? Haha hoppas inte det ?