Fönstershopping & Drinkar på Kvarnen

En sån underbar dag det blev idag trots regnet – jag betade snabbt av ett träningspass för att sedan möta upp Linnea, en ny bekantsskap som jag nästan bor granne med (drömmen ju 😀 ), vid stationen här i Jakobsberg för att ha en fönstershoppingtur i stan där bland annat Åhléns och BikBok scannades av. Just nu så måste jag hålla hårt i pengarna, i alla fall när det kommer till shopping (sparar mig till shoppingen som säkerligen kommer bli av i Tokyo i juni) så för min del så blev det bara en mascara då jag hade ett presentkort. Men det finns verkligen mycket fint ute i butikerna, bland annat den ursnygga klänningen vi fick syn på inne på H&M – den vill jag ha (om den sitter fint haha) Vi snackade om vår kärlek till internetshopping, underkläder då hon jobbar på Twilfit och träning – underbart att lära känna nya människor 🙂

Efter några timmar tillsammans så sa vi hej då och jag mötte upp finaste Ava vid Medborgarplatsen där i satte oss på Kvarnen och snackade bort några timmar medans vi drack rose och rosé cider vid en värmande eld. Det känns så fel att behöva sitta i en jacka bredvid en värmelampa för att känna sig någorlunda varm i juni – svensk sommar när den är som bäst 😉 Vi snackade om sommarplaner, att starta eget, att göra saker på egen hand och hur roligt det är att alla har olika inredningsstil 🙂 Så snabbt timmarna flyger förbi när man umgås med sin bästa vän – älskar det <3