Oh you wonderful sun

Hej på er – så underbart med solsken idag, man märker verkligen vilken skillnad det gör för humöret och inställningen för dagen – man blir så mycket… gladare och piggare på livet haha ?. Synd bara att man ska jobba till stängning idag så man missar solchanserna men får hålla tummarna för imorgon också – då är jag ledig, hoppas på alittle sunshine då ☺

Men hur mår ni då? Mår ni bra, känner ni er starka i er själva? Tänk på att ibland så tar man ett steg bakåt i livet men det är inget dåligt – se det istället som en möjlighet, som en språngbräda som tar er ännu fler steg framåt. Lite som en pilbåge som måste dras tillbaka för att kunna flyga så långt fram som möjligt ☺ Älskar verkligen klockrena metaforer, det ger en sån tydlig bild över vissa känslor ?❤

Men nu ska jag träna lite innan jobbet, har badat lite i solskenet men nu är det dags att hålla igång kroppen också – ha en fin dag så hörs vi sen ❤