Vad jag vill göra i sommar

Just nu så lyssnar jag på världens bästa spellista på Spotify som Olivia på jobbet tipsade om – den är perfekt för oss som älskar nostalgimusik från 90-talet och tidigt 00-tal, Sommarhits retro heter den och I love, love it 😀 Så fort det kommer en ny låt så tänker man ”ååhh den här låten” och så rycks man med i det härliga beatsen från förr som man lyssnade på så mycket när man var yngre, haha så gammal jag låter nu haha 😀

Körde igenom ett grymt gott och blandat pass med cardio, mage, lite ben och triceps & bröst på gymmet och det känns bra nu efteråt. Förra veckan var så fullspäckad med både jobb och slutspurten i skolan att träningen hamnade lite på efterkälke så det kändes skönt att vara back on track idag – nu kör vi!

Medans jag gick på rullbandet så tänkte jag mycket på vad jag skulle vilja göra i sommar utöver Summerburst och resan till Tokyo som båda två redan är bokade, finns ju så mycket man vill göra och hinna med så har påbörjat en liten lista som säkerligen kommer byggas på 🙂 Hur ser era planer ut än så länge? 😀

  • Gå på ”Vi som älskar 90-talet” konsert den 8 juli
  • Ta en dagstur till Göteborg och gå på Liseberg
  • Åka till Sandhamn
  • Gå på konsert/konserter på Gröna Lund
  • Gå på Stand-up
  • Gå på popaganda