En dyster söndag

God morgon allihopa!

Alltså shit vilken jobbdag det blev igår haha ? Vi hade över 700 besökare, det var bara jag och Helena som jobbade (då en tjej från en annan butik valde att inte dyka upp) och vi slet hårt för att kunna hjälpa alla i butiken och ge en grym service. Då vi bara var 2 under en lördag, en någorlunda löningshelg där det var dåligt väder som pricken över i, så hade vi inte ens tid att ta någon rast – jag fick liksom min rast vid kl 18 och då började jag 9:45, 8 timmar in i jobbpasset haha ? Jag ogillar verkligen när människor inte gör de dom ska, speciellt när det påverkar andra för det gör det, och det påverkar andra mer än vad man tror! Aja vi hade i alla fall väldigt kul igår så det var skönt och vi lyckades få många fina kundmöten också trots stressen ☺ Men jag tror vi behöll ett lugn och gav varje kund den uppmärksamhet de alla var värda ☺

Men idag är det söndag, jobb står på schemat igen (idag är vi i alla fall 3 stycken som ska jobba haha) och jag känner mig så ledsen och orolig efter det som hände i London igårkväll/natt. Mina tankar är med er, mina tankar är med hela världen där sån här skit drabbar oskyldiga människor. Kärlek till er alla, tillsammans är vi starka ❤