Saturday

God morgon!

Idag är jag inte kaxig må jag säga haha kroppen har verkligen checkat ut och det förstår jag – efter 2 terminer av mycket jobb och skola (när jag inte varit i skolan så har jag jobbat och när jag inte jobbat så har jag varit i skolan, och om det varken varit jobb eller lektion i skolan någon dag så har man pluggat ändå, i grupparbete eller på egen hand) så idag, idag är första gången sen utbildningen började som jag kan slappna av. På riktigt ☺Den avslappnande känslan är obeskrivlig, underbar och lättande.

Jag jobbar ju hela helgen – ögonen är så tunga idag och energin är så låg att det känns som att jag går i sömnen ? – så mitt sommarlov får börja officielt nu på måndag, det känns roligare så haha ni vet ju att jag gillar måndagar och de möjligheter och ny energi den dagen för med sig ?

Önskar er en helt fantastisk lördag, ta vara på tiden ni som är lediga så skapar vi allihopa det liv vi vill ha ❤