Powerbreakfast

God morgon!

Today is the day – presentation av examensarbetet sker kl 13 idag och jag kan inte vara mer glad men samtidigt supernervös på samma gång just nu, en blandad kompott av känslor. Ni vet ju att tala inför grupp inte direkt är något jag hurrar över, men efter ett helt år av intensiva studier och hårt arbetande så ska det bli så skönt när klockan slår 14 och jag kan ta sommarlov. Som jag sa till Olivia på jobbet igår så tror jag att jag kommer bli sjuk nu till helgen, då jag kommer börja slappna av efter idag. Jag har redan märkt av det då jag är matt och helt täppt i huvudet – så idag blir det en powerfrukost för att orka med dagen och hålla kroppen frisk!

Nu gäller det bara att ta djupa andetag, känna stolthet i det examensarbete som min grupp har genomfört, hålla ögonen i en bra höjd, inte titta någon direkt i ögonen och inte stressa. Då kommer presentationen gå toppen tror jag – jag hoppas det ☺

One Comment

  1. Lycka till, det kommer gå fantastiskt bra. Du ska vara så stolt över dig själv. Du är så duktig.