Flower Dress

Inlägget innehåller affiliatelänkar
SOMRIGA JUMPSUITS OCH KLÄNNINGAR
Bright Red | Svart blommig | Blommig klänning | Lila klänning | Vit jumpsuit | Blå jumpsuit | Svart jumpsuit
Modeinspo! Trots det gråa och lite kalla vädret idag så kan man inte låta bli att sukta efter sommarkläder – den beige/rosa klänningen med blåa blommor föll mig verkligen i smaken, men undrar om jag skulle försvinna i den med min ljusa hy? Haha ? Älskar verkligen jumpsuit så den blåa längst upp i det vänstra hörnet skulle jag inte ha något emot om den ramlade ner i brevlådan här hemma haha ?
Men nu är dagens jobbpass avklarat och tiden gick i ett, 5 timmar bara flög iväg och det älskar jag – men nu är det plugg som gäller. Har mött upp min grupp för examensarbetet här på Espresso house i Mall of Scandinavia nu för att jobba vidare med vår presentation. Sista dagen i skolan närmar sig och det är så sjukt – Har jag redan gått ett helt år i skolan? ? Men det är så skönt, skola har aldrig riktigt varit min grej, har så dålig erfarenhet kring mina skolår, så att det bara är praktiken som är kvar på utbildningen gör mig så lättad.
Hur har er erfarenhet kring skolan varit? ❤