Cliff Barnes

Hej allihopa – hur mår ni? ?

Jag mår helt okej, är nog tillbaka på rätt bana igen med livet så det är jättehärligt – jag ser slutat på terminens studier, lägenheten börjar ta form då balkongen ska börja inredas och jag känner mig väl bara lite piggare idag. Ny vecka och nya tag ju som jag alltid säger ☺

Har haft en ovanligt händelserik helg som inte bara bestått av jobb, min storebror fyllde stora 30 år i helgen så han kom hem från England där han jobbar för att fira med lite vänner på Cliff Barnes som var en jättemysig bar med en härligt avslappnad och varm atmosfär. Med klassiska hits spelandes i högtalarna så tvingade vi Ludvig (min bror ?) dricka konstiga drinkkombinationer, drack goda smultron mojitos och dansade sedan till maccarena. En härlig kväll som fick mig så sugen på sommarens alla underbara dagar & kvällar på uteserveringar med vänner – längtar ?❤

Imorse så storstädade jag lägenheten, just nu blir det ett jäkligt kort träningspass då jag efter det ska möta upp min examensgrupp för att bygga ihop vår presentation tills på fredag och sen blir det ett väldigt kort jobbpass till stängning. Hur ser er måndag ut? ?❤