Organiserat kaos

Hej på er alla fina <3

Idag känns det som att en stress, eller snarare spänning har släppt från huvudet – examensrapporten blev klar och lämnades in igår strax efter 23 och det känns som att jag för första gången sen jag började utbildningen kan slappna av. Jag har visserligen kvar presentationen av hela rapporten nästa vecka men den känns faktiskt inte lika jobbig då vi redan har allt material färdigt. Jag kan äntligen andas igen, och känna att jag kan njuta av en ledig dag utan att känna en inre stress över att jag egentligen måste plugga än att surfa runt på nätet. Underbart <3

Jag mår väl bättre idag också, har skapat ett litet organiserat kaos här hemma då jag slängt ut halva garderoben på golvet för att rensa den till en mer new me-garderob – har skapat ett Schpock-konto jag kommer lägga upp kläder och andra prylar på som ni kan köpa till en billig peng – hur bra som helst!, för att sedan fortsätta fylla i min contentplan för bloggen och fixa mina naglar – det behövs!