Berg- och dalbana

God morgon alla fina ❤

Jag vaknade inte alls på rätt sida idag, hade så svårt att sova inatt vilket gav mig mycket tid att bara ligga i sängen och inte riktigt hitta en broms för tankarna som cirkulerade runt i huvudet. Inombords så känns allt så meningslöst just nu, min självkänsla åker verkligen i en berg- och dalbana, och det är så svårt det här. Grejen är ju att jag mår bra och är glad, men med vissa saker så känns allt så hopplöst, som att det aldrig funkar. Hur lär man sig att bli vän med sig själv? Hur blir man vän med sitt utseende? ❤

Körde precis ett halvdant träningspass med en powerwalk i 25 min och lite mage då jag missuppfattade tiden lite (men all träning som blir gjord är bra ?) – och är just nu påväg till jobbet, ett pass 12-18 står på schemat och det är så skönt med ett kortpass!