Pink blouse – no jacket

God morgon allihopa – hur underbart är det inte med sommar? ? Jag har tom ingen jacka med mig idag, jag som alltid är den som envisas med att gå i jacka fram till mitten på juni haha men någon måtta får det ju vara ? Så en rosa blus och svarta jeans fick bli dagens outfit❤

Jag var verkligen inne i ett bra studiefokus igår, satt uppe till kl 2 för att hinna klart, i alla fall få ner ett utkast vi kan redigera idag. Men jag var så kritisk till mig själv igår, tyckte att inget jag skrev var bra nog. Tror det hade att göra med att det är ett grupparbete och jag inte vill sänka mina gruppmedlemar om jag skriver något dåligt. Varför är man alltid så kritisk mot sig själv? Varför kan man inte bara säga ”faan vad bra skrivet det här är, vad duktig jag är”. Så svårt är det inte haha ?

Aja, är just nu på väg till skolan nu för att möta upp min grupp och försöka få ihop det sista av rapporten och renskriva allt så det blir topnotch  – om tåget vill komma vill säga, signalfel som vanligt i kollektivtrafiken ?