Darkblue Details

Inlägget innehåller affiliatelänkar
INREDNING ELLOS
 

Ampel | Lampa | Kuddfodral | Timglas | Lyktor | Radjur | Poster | STHLM Poster
Härligt med lite inredningsinspo denna tisdagskväll – har verkligen fått en känsla för mörkblått/grönt på väggarna, det ser så jädrans snygg ut (kanske måla sovrummet i en sådan färg?) Och att fylla väggen med tavlor? Så snyggt, våra väggar är ju tomma här hemma så vi behöver verkligen fylla ut de med något som ger en kontrast till det stilrena. Vi saknar ju fortfarande saker till lägenheten för att sätta vår personliga prägel på boendet men det är faktiskt svårare än jag trott. Hur vet man vad som är snyggt? ??
Men hörrni – examensrapporten är färdig ?? Eller tja nästan, till 95% skulle jag påstå – det är det sista finslipet och småpillet kvar med att rätta stavfel, meningsuppbyggnader, lägga till och ta bort stycken osv Men så skönt alltså – kl 23:59 imorgon är inlämning och den 2 juni är vår presentation – sen går jag på sommarlov ??
Detta firar vi med intervallträning på gymmet, har sån träningsvärk i mina ben och rumpa att det gör ont att sitta ner haha då har man kört hårt ?