Monday- lets do this

God morgon allihopa – hur mår ni denna måndag? 🙂

Idag kör vi igen, måndag, ny vecka och nya krafttag för att jobba för det man vill – Idag (och imorgon) så blir det slutspurt plugg med examensarbetet då rapporten ska in nu på onsdag – fram med studiefokuset haha 😀 I alla fall försöka då all studiemotivation redan har tagit semester haha 😛 Ska bli så skönt när rapporten är inlämnad och presentationen av rapporten vi har nästa vecka även den är avklarad – för då kan jag fokusera helhjärtat på mina smycken och bloggen faktiskt, och livet haha – längtar 😀

Idag blir det som sagt pluggande som gäller, ska strax ta mig iväg till ett träningspass – jag ska testa ett nytt och mer intensivt träningsupplägg för att chocka kroppen lite – och efter det så ska jag möta upp min examensgrupp för att fortsätta plugga vidare. Dags att sätta igång – vad ska ni hitta på idag? 🙂