Back to reality

Hej hej allihopa – då är man hemma i Stockholm igen efter en intensiv och lång dag i Amsterdam igår, så idag är man lite trött haha ?

Hemresan igår blev inte riktigt som vi tänkt med ett försenat flyg på 1,5 timme som gjorde att jag klev innanför dörren strax innan kl 2 på natten haha ? Att behöva kliva upp kl 7 idag för att möta min grupp i examensarbetet var därför inte det roligaste jag gjort, och att behöva jobba till stängning efter det – hejja denna fredag haha ? Är faktiskt lite avis på er som kunnat vara ute i den 27 gradiga värmen vi har i Stockholm idag, första riktiga sommardagen för i år – Lucky you ? jag får njuta innan jobbet imorgon helt enkelt haha!

Ni ska få se massa bilder, förhoppningsvis en sammanställning i en vlogg och massa smaskig info från eventet i början på nästa vecka ? för oavsett ur underbart det var i Amsterdam igår så är det back to reality med jobb och plugg hela helgen som gäller – rapporten i examensarbetet ska in på onsdag så nu är det sista rycket som gäller – sommarlovet, here i Come ❤?