Spinning & Core

Hej på er!

Har precis köttat mig igenom ett spinning & corepass på gymmet så nu känner jag mig sådär härligt mör i kroppen haha helt utpumpad i musklerna – den bästa känslan efter ett träningspass ?

Hur mår ni idag då fina läsare? ? Jag mår bra, trött i kroppen som sagt men annars så är det bra – ska röra mig hemåt nu för att käka lite och beta av examensrapporten (i alla fall så mycket jag kan) och skriva lite inlägg till bloggen – juste, kika in lite senare idag för lite tips om hur man packar lätt och smidigt för kortare resor ☺ Åker ju iväg till Amsterdam över dagen imorgon så en lätt packning krävs, det ska bli så kul därborta, jag undrar dock bara vad jag ska ha på mig haha tydligen är vädret lite som det är idag, hur ska man klä sig för ett Summer festival event då? ?