Promenad längs Djurgården

Trots det kvava och tunga (och tråkiga) vädret ute så mötte jag upp en trevlig tjej vid namn Hanna som jag började prata med via Heja Livets vänskapstråd som är en sjukt bra facebookgrupp by the way – dosen inspiration, pepp, tankegångar och motivation man får därinne är enorm och jag är så glad att jag hittade den och får dela livets alla ups and downs med de grymma tjejerna 🙂 I alla fall, de har en vänskapstråd därinne där jag lade upp en ”annons” och fina Hanna skrev och idag sågs vi för en härlig promenad längs Djurgården. Supermysigt 🙂

Vi pratade om allt möjligt, tjaa vi samtalade om det klassiska man gör vid ett första möte med en person – nästan som en date för att bli vänner, underbart, för så är det ju haha 😀 Vad man sysslar med, vad ens drömmar är och tankegångar om att hålla sig borta från sötsaker var några saker vi pratade om – det kändes bra, så vi får se om det leder till någon vänskap eller inte 🙂

Men nu måste jag packa ner allt i min väska inför imorgon – jag ska inte ha med mig så mycket som ni kanske såg i det tidigare inlägget men har inte tryckt ner allt i väskan än så ska göra det innan jag hoppar i säng och ställer larmet. Flyget går 8:15 imorgon bitti, så dags att lägga sig så man får den sömn man behöver för en heldag i Amsterdam 😀