Smyckesresearch

Fruktsallad, lite te och 2 tidningar med smyckesinspo/research som jag snodde med mig när jag tog en sväng inne i Jakobsberg centrum efter träningen – perfekt relax såhär på eftermiddagen och perfekt för att scanna av smyckes sortimentet som finns på marknaden 🙂 I startfasen jag är i nu så är research det viktigaste jag ska fokusera på – vad är trendigt just nu, vilka stilar finns på marknaden osv – Jag vill ju sticka ut, jag snarare måste sticka ut för att ha en chans att slå igenom, och då jag vill åt det klassiska, stilfulla och tidlösa i min design så måste jag hitta min nisch, min stil som gör att de i sin tidlösa design sticker ut från de andra tidlösa smyckena som finns på marknaden. Det är inte lätt det här, och det ska det inte heller vara – men det gör det bara hela processen och resan spännande för då kommer det kännas riktigt bra när man lyckats 😀

Träningen gick i alla fall jättebra – det blev en powerwalk, squats, gynstolen och mycket fokus på magen idag, lade till en vikt på 10 kilo när jag gjorde mina situps och man kände verkligen hur det tog, man måste ju alltid se till att öka intensiteten i sina övningar för att chocka musklerna. De vänjer ju sig efter ett tag, så bara av att öka motståndet med något kilo kommer få dom att få kämpa lite extra igen 🙂