Weekly plans

God morgon ❤

Ny vecka igen, nya tag och nya möjligheter att ta er framåt och ett steg närmare din drömtillvaro – men jag är inte alls så pepp på en ny vecka om jag ska vara ärlig. Jag är så trött i huvudet, vill bara att det ska bli sommarlov från plugget för just nu är jag så skoltrött även om det bara är ca 3 veckor kvar att kämpa. Kom igen nu Emilia, du är snart klar – du fixar det!

Veckan som kommer är relativt uppbokad med jobb och skola, men jag har några luckor lediga där jag gärna skulle vilja hitta på något – någon som är sugen? ? Avslutade precis ett väldigt kort träningspass då jag klev upp alldeles för sent men cardio i 30 min och gynstolen fick det bli, men all träning som blir gjord är bra träning ☺

Men ska vi kika på hur min vecka ser ut? Yeees, lets do this ?

Måndag – Morgonträning och eftermiddagsträning. Möte angående examensarbetet med min grupp, hämta ett paket och planera veckan för bloggen.

Tisdag – Ledig så det blir träning, fixa med en bloggtävling men sen inget annat planerat förens på kvällen då det blir AW med jobbet ☺

Onsdag – Ledig så det blir ett träningspass sen vet jag inte ☺

Torsdag – Jag åker till Amsterdam över dagen med de andra ambassadörerna för Hunkemöller för ett Summer festival event (vad ska man ha på sig? ?), jag kommer hem samma kväll ☺

Fredag, lördag & söndag – Jobb, jobb, jobb ☺

Hur ser er vecka ut än så länge? ?❤