Straight hair

God morgon ?

Jag tror att jag sov 9 timmar inatt haha snacka om att man varit trött efter den här veckan, som egentligen inte varit så ansträngande men med många tidiga morgnar, så det behövdes nog ? Men idag är en ny dag, en varm dag dessutom så lite trist att jag måste jobba idag men men – vad ska ni hitta på i solskenet? ☺

Jag har även börjat vänja in mig i håret, okej kanske inte helt ännu men igår nojjade jag ständigt över om det ändå blev lite för kort – det var jättelänge sen jag sist hade så kort hår, jag minns inte ens när jag sist hade det och det är så ovant. Men jag tror att lockarna gjorde att det såg kortare ut och även lite tantigt för längden. Föredrar det ändå rakt, med mitt lätta självfall som fyller ut lite – där trivs jag bäst, som idag. Men jag vänjer mig nog ?