New haircut

Ny och fräsch i håret – vad tycks? ? Jag hade en sån tur som fick klipptid så snart jag kom fram till salongen, antar att det är fördelen med att klippa sig på en vardagsförmiddag ? – och jag tror att nästan 20 cm klipptes bort, något som verkligen behövdes och jag känner redan hur mycket fräschare och volymaktigt det är ? Varför är jag egentligen så dålig på att unna mig en klipptid? Det är ju så underbart och man behöver den egentiden – lite ompyssling av sitt utseende, men den lyxen unnar jag mig själv 1 gång per år. Om ens det haha Jag måste bättra mig ? Men kom ihåg det, något jag själv även ska införa är att minst 1 gång i månaden ha en dag där jag unnar mig någon behandling, ny frisy eller något lyxigt för att ta hand om mig själv – gör det ni också ?

Har precis avslutat ett ganska så segt cardio och magpass på gymmet, var nog inte på hugget idag men ska alldeles strax möta upp älsklingen så snart han slutat jobbet – vi ska ha en shoppingrunda idag, bland annat skor till honom och en kjol till mig. Härlig fredag! ❤