Fågelkvitter & sol

Hej hej allihopa – glad fredag på er, mår ni bra? ?

Med mig är det bara bra, jag njuter just nu av fågelkvittret och solens strålar efter att precis ha deltagit i det spännande emotionsexperimentet här vid Universitetsområdet. Jag kan tyvärr inte berätta vad jag fick göra då det ska hållas hemligt för andra deltagare (om någon kanske läser min blogg ?) men det jag kan säga är att jag fick göra något som inte förekommer så ofta i dagens samhälle längre så det var lite obehagligt men spännande på samma gång – hoppas dom får bra information efter det här experimentet så de kan forska vidare på vårt emotionella tänk ?

Nu ska jag träna lite, kika lite smyckesinspo/research och se om jag kanske lyckas få en sista minuten tid på Creativ Headz – jag behöver v e r k l i g e n klippa håret haha ?