Allt handlar om tydlighet

Vilket nyttigt möte jag hade på nyföretagarcentrum för en liten stund sedan – jag behövde verkligen det här, någon som ställer de frågorna som jag inte ens tänkt på. Eller jo, tänkt på dom har jag väl gjort, men inte lagt någon större energi på. ”Hur vill jag positionerna mig på marknaden, vem vill jag rikta mig mot, vart ska min försäljning äga rum, hur ska designpeocessen se ut – ska jag samarbeta med en designer, eller köpa in produkter, så att jag blir återförsäljare”. Många frågor – frågor som har fått mig att undra om jag ska byta bana med min idé, byta min nish från souvenirer till något annat som blir mer tydligt och mer… jag.

Annika som jag pratade med betonade verkligen vikten av att vara tydlig och spikrak i vad man vill och vad man vill kommunicera med sitt företag/produkter/varumärke, det går inte att vara mellanmjölk och luddig om man vill sticka ut bland de hundratusentals företag som konkurrerar med varandra – man måste veta exakt vad man sysslar med och ha en strategi (tur att jag pluggar det då haha ?) så att man direkt känner att ”det här, det är Emilias produkter”. Jag ska hem och verkligen scanna av internet med information om branschen – smyckesbranschen – suga in mig all nödvändig kunskap jag behöver för att starta det här för jag vill det här så himla mycket.

Men är det inte lite coolt ändå, ni får vara med mig på den här resan från start till att starta eget så era inputs, tankar och åsikter är otroligt viktiga – ni kan vara med och påverka något riktigt stort och förhoppningsvis det nya Eva Attling haha you never know ?