Videoshoot

God morgon fina solstrålar – mår ni fantastiskt idag? ? Jag mår jättebra, sov ut idag igen, känner mig taggad på livet, att allt ändå kommer ordna sig och jag provade även på något helt nytt denna morgon – jag gjorde en videoblogg, en vlogg till min youtubekanal ? Alltså hur kul? ?

Jag gjorde en haul på det jag beställt från Cocopanda så videon kommer förhoppningsvis upp senare idag om tekniken vill samarbeta med mig annars så lär den ploppa upp imorgon ☺ Men så ovant det var att prata framför kameran, vad skulle man säga liksom haha Men det är bara att vara naturlig, säga det som dyker upp i huvudet och go for it, videon kommer vara så jag haha☺ Vad skulle ni förresten vilja att jag gör för typ av videos? Några specifika önskemål? ?

Men nu måste jag skynda mig till gymmet så jag hinner få ett träningspass gjort innan jobbet – ha en fantastisk dag ❤