Just another tuesday in life

Hej på er ☺

Gud så bra jag sovit inatt, sovit som en stock och sov länge – det behövde jag verkligen efter de senaste dagarna haha Idag är det nya tag som gäller, ska precis påbörja mitt träningspass, tror det blir lite triceps idag faktiskt och såklart min powerwalk (kanske lite jogg också, om jag orkar ?) – och jag känner på mig att det kommer bli ett bra pass, jag litar på min magkänsla ☺

Men hur mår ni då fina läsare? Känner ni er taggade på livet? ☺Jag här märkt att så fort man släpper alla krav och måsten för en själv så känns livet genast lite bättre – stenen med alla måsten som tynger ner en försvinner och man känner att man kan andas igen. Det är ditt liv så lev det precis som du vill med dina egna måsten som du själv bestämt dig för!

Nej men nu ska jag sätta igång och träna, ska ju möta upp mamma sen så dags att sätta igång – ha en jättefin tisdag, ni är bäst ❤