En tur på stan

Man mår alltid bra av att träffa sin mamma lite då och då, vi vet nog alla att sina mammor är kloka – och även fast man trotsigt inte alltid vill hålla med i det dem säger så vet man ändå att de för det mesta har rätt. Våra kloka mammor ❤

Vår fönstershopping slutade med en kopp te på Espresso House där vi pratade länge, länge om att våga göra det som krävs för att få det man vill – för det som håller sig tillbaka är alltid en själv, att man ständigt säger ”nej det är ingen idé” eller ”nej det kommer inte att fungera”. Vill man något så måste man vara beredd att göra vissa uppoffringar och lämna sin comfort zone, göra det läskiga och göra det som krävs. Det är tufft, jag kämpar ständigt med det, men förr eller senare så vänder det, att polleten faller ner i huvudet på en – det gör det alltid ☺ Mina hjärnspöken om mig själv måste jag kämpa mig bort ifrån, jag är min värsta kritiker och det måste jag sluta upp med och istället se på mig själv med nya ögon – något som inte är så lätt, mwn ett steg i taget så ska det nog gå. Det första få vara att säga: ”Jag är fin precis som jag är!” ❤