Kl 06:00

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Solglasögon HÄR /2. Jacka HÄR /3. Body HÄR /4. Jeans HÄR /5. Mobilskal HÄR /6. Skor HÄR

 

God morgon!

Vad tusan hände med värmen egentligen haha fryser ju ihjäl och börjar känna mig lite sjuk faktiskt sjuk ? Skulle gärna haft denna outfiten på mig idag – och såklart en halsduk till det för att hålla mig extra varm! Idag är det i alla fall inventeringsdags av självaste butiken så just nu så står jag och mina kollegor och räknar och scannar in för fullt. Vi har prick 4 timmar på oss att bli klara, vi började kl 06 och vi måste öppna kl 10 så här blir det ingen vila ? Börjar bli lite trött i huvudet av det ständiga pipandet och att räkna så det blir rätt – men tiden går fort i alla fall ?

Men hur mår ni fina läsare? Har ni haft en bra helg? Jag ska försöka dra mig tillbaka back on track med start idag – man får ju aldrig ge upp och jag ska se till att den här veckan blir en skitbra vecka så att energin kommer tillbaka ?

Nej men nu måste jag inventera vidare, efteråt så blir det ett snabbt träningspass innan jag ska till skolan för ett avstämningsmöte för examensarbetet och sen fira den finaste människan i världen – Grattis på födelsedagen älskling ❤❤