Envisheten i ett hårt grepp

Hej på er ❤

Min envishet håller i sig, jag antar att det är en väldigt bra egenskap som jag har för jag vill inte ge upp även fast det nu känns så hopplöst. Någongång så vänder det nog, min tid är inte kommen en och det skulle göra så ont i mig om jag ger upp när det kanske skulle kunna vända imorgon. Sånt vet man aldrig, så ge aldrig upp!

Jag har precis avklarat ett ganska så bra benpass på gymmet och ska strax röra mig till jobbet – inventering idag igen så det är bara att ladda inför att räkna en massa haha ?. Benpasset gick bra, hade inte så mycket energi idag men jag kände mig ändå ganska så stark – just ben kan jag tycka gör ganska ont att träna men om man andas igenom smärtan så gör det inte så obt.  Om du gör t ex. En squate så ska du andas in när du går ner och andas ut när du går upp – på så sätt så ger du energi till musklerna ☺ så gör inte som jag, jag håller ibland andan när jag tränar haha varför vet jag inte ?

Men nu kör vi nya tag – jag ska fixa det här ❤