Dags att pitcha

God morgon!

Alltså hur lång tid ska det ta att ladda upp ett kort filmklipp till Instagram egentligen? Kämpade i kanske 20 min med det jag lade upp för en liten stund sedan haha Ska det ta så lång tid? ? Aja, dagens pass är avklarat – en powerwalk, 5 minuters jogg,  triceps, squats och lite mage blev det, helt okej ändå men kanske inte lika awesome som gårdagens pass, men så blir det ibland ☺

Vad gillade ni förresten mitt träningsklipp igår – var det bra? ? Jag startade ju min youtube-kanal (följ min kanal HÄR!)för några månader sedan men bara 1 klipp har funnits i mina uppladdningen så det var på tiden att ytterligare ett kom upp haha men ska absolut bli mer frekvent i mina uppladdningen- vad skulle ni vilja se mer av? ☺

Snart så ska vi bege oss till Cross Sportswear för att pitchar våran idé, eller snarare presentera varför de måste satsa på sina sociala medier och att de ständigt måste tänka på sina kunders rörelsemönster. Wish Us luck??❤