Pink // Pink

God morgon fina solstrålar ☉❤

Fantastiskt med vår, är så skönt att få känna lite sol smeka huden i ansiktet och bli varm inombords – har tom tagit min lite tunnare halsduk idag och det om något betyder att nu är det vår haha ?

Nej men hur mår ni idag? ☺ Jag har en känsla av att det är lite låg stämning hos alla just nu, som att man inte är så pepp – jag känner så själv, har jättesvårt att sova och idag är jag så trött att jag knappt kom upp imorse – men vad beror det på? Är det någon underliggande ångest inför säsongsskiftet som får en att trots solsken och värme känna en ”ohnej”-känsla? Som att man känner en ”måste”-känsla och en vårpress med saker som man borde och måste göra bara för att det är vår, soligt och varmt? Jag kan absolut tänka mig att det är något sånt, jag känner så själv, att jag måste göra massa saker nu bara för att det är vår. Men vi måste ingenting – gör det som gör dig glad, som du vill göra och som du själv ser ett värde i. Bara för att någon annan gör något så betyder inte det att du måste göra likadant. Det är inte följa john utan du ska följa dig själv ❤

Oj vilket sidospår det där blev haha, idag ska jag ha ett möte med min examensgrupp på Espresso House – imorgon ska vi till Cross Sportswear för en workshop så idag ska presenationen och agendan bli klar – Sen blir det träning!