Välkommen 1 maj

God morgon världen, allihopa och 1 maj – nu är du äntligen här, och med dig så för du nog med dig våren som är här för att stanna ☺Kanske dags att ta ner vinterkläderna ner till förrådet då ☺

Hur mår ni då allihopa? ☺ Mår ni bra efter gårdagens valborgsfirande, vad gjorde ni för något – tog ni hand om varandra? Jag jobbade som sagt så för mig så blev det inget firande, inte för att det gör mig något – tycker alltid det brukar bli ett fiasko när man har såna höga förväntningar under alla högtidsfiranden, så jag tog det bara lugnt efter jobbet. Så skönt! Vi hade vår cheatday igår så Alex hade lagat en såååååå god köttfärssås till spagettin, han är verkligen grym på att laga mat alltså – min mat blir alltid så torr haha ? Sen blev det glass och lite kakor men vet ni vad – det är faktiskt inte så gott egentligten. Fick typ bara så stressat hjärta med allt socker haha

Aja, idag är det jobb som står på schemat, har fortfarande huvudvärk och är dödstrött efter igår/helgen – men jag ska se till att beta av ett träningspass och massa plugg efteråt. Nu kör vi 1 maj ❤