All workouts counts

Nu är min jobbdag slut ? Det har varit en seg dag idag kan jag säga er – någon av er som var ute på en shoppingrunda idag? Jag vet inte varför men det har varit många svåra kunder, jag lyckades liksom inte få den kontakt som jag brukar få, de flesta verkade mest bara strosa runt bara för att, vilket är så tråkigt, de blir ju typ skrämda av att man bara säger hej (tips: det är jättesnällt att faktiskt säga hej tillbaka om man som butiksbiträde säger hej till er, det är inte så svårt ☺) Men de kunderna jag väl fick ledde till en fin kontakt. Kvalité före kvantitet kanske haha ☺

Körde igenom ett träningspass nu efter jobbet också som blev så jäkla kasst alltså haha ? fy vad dåligt det gick, kände mig så omotiverad av att det var så proppat med folk som ockuperade varenda maskin att jag gick efter kanske 40 min haha Här är en anledning till varför morgonträning är bäst, inte lika mycket folk, och de som tränar gör det effektivt ? Blev en ganska lam powerwalk i 35 min och ett försök till ett magpass men nää – jag kände inte alls för det idag när jag väl var där – får ta nya tag med morgonträningen imorgon!

Men all träning är bra, all träning räknas, all träning spelar roll i resan mot målet – den bästa träningen är den träning som blir gjord, så enkelt är det ☺