Elins 25 års fest

Jag hade en supertrevlig kväll igår tillsammans med mina girls från jobbet när vi skulle fira finaste Elins 25 års dag – Grattis igen fina du ❤ Både jag, Olivia och Åsa jobbade i butiken igår så när vi alla slutade för dagen och Linnea kom förbi så gjorde vi oss lite iordning innan vi tog en taxi till Elin.

Väl på plats så blev man som vanligt välkomen med en sådan enorm värme, Elin är en riktig pysslare där hon hade gjort många olika små snittar, egna fourtune cookies (alltså wow ? – jag fick texten ”Du är the shit”) och bål. Otroligt gott var det, tror jag tryckte i mig minst 4 små wraps med kyckling medans man minglade omkring och drack en god fläderbål ☺ Av oss så fick hon ett vackert vitt underklädesset som är så hon, vacker och flawless❤

Lite senare på kvällen så tog vi oss vidare in till Sturecompagniet där vi dansade loss till grym musik i någon timme innan det var dags för mig, Olivia och Linnea att hinna till våra sista tåg – jag hann ju som sagt inte till mitt, missade den med kanske 2 minuter så det blev en taxi hem för min del ☺Tack för en grym kväll Elin, Grattis igen och jag hoppas du hade en fantastisk 25 års fest ??