When the dresscode for work is black

God morgon ?

Nämen hej solen och värmen, gud vad du har varit saknad – började nästan tro där för en stund att Stockholm skulle hoppa över våren i år och gå direkt på sommaren, men så skönt att det inte var fallet – jag gillar våren ❤ Om jag inte hade jobbat idag så hade jag lätt kontaktat en vän och gått en powerwalk ute vid typ Djurgården för att få lite c-vitamin och värme ?

Men idag så ska jag till butiken i Nacka för att jobba 12-20, det är alltid lite kul att hoppa in i andra butiker även om jag är ganska så trött idag – kom inte upp för ett träningspass imorse (buu för det, vill ju träna intensivt!) då jag var alldeles för utmattad så idag får vara en vilodag – det får man trots allt inte glömma!

När jag strösurfade på datorn igår så kunde jag inte låta bli att sukta efter färgglada och ljusa kläder – när man jobbar så mycket som jag gör så går jag bara klädd i svart då det är vår klädkod på jobbet, så för min del så blir det faktiskt inte så mycket variation vilket är ganska tråkigt haha ? Längtar lite till ett vanligt 9-17 jobb där man får klä sig hur man vill – vad är liksom vitsen med att ha en relativt full garderob och köpa nytt när jag ändå bara använder 2% av den haha ??