Dagens agenda

God morgon allihopa – hur glada känner vi oss idag? ☺ Det är såklart helt okej att känna sig lite låg också, man är bara människa och dagarna går ju lite upp och ner som vi alla vet, så acceptera hur ni mår idag och gör det bästa av dagen istället för att tänka negativt för att man inte är på topp ❤

Jag mår i alla fall bra, känner mig glad och pepp för dagen där jag precis har avslutat ett ganska så kort men effektivt träningspass – morgonträning är faan det bästa! – det blev en powerwalk i 40 min i ett snabbt tempo följt av gynstolen för insida & utsida lår, squats och mage. Grymt, dagen är nu påbörjad! Jag har märkt att jag kommer djupare ner i mina squats nu än vad jag gjorde tidigare, då kom jag bara ner till 90 grader innan jag var tvungen att lyfta på hälarna men nu kommer jag nästan hela vägen ner till ass to grass ? Tror det beror på att jag påbörjat att stretcha ut mina hälsenor så de blir längre – vet inte vad stretchövningen heter men ska visa er någon gång ☺

Denna tisdag har bara börjat men jag har ett influencer seminarium jag ska delta i nu på morgonen, sen möta upp min grupp för examensarbetet och sedan avsluta dagen med ett beauty event med Spa by Us – bring it on tuesday, det här kommer bli en bra dag ?