Det är de små sakerna som ändå räknas

Nu verkar de båda byggprojekten i lägenheten vara genomförda – nice, då betyder det att jag äntligen kan lämna lägenheten haha Är ju så jobbigt när någon ska göra ett jobb i lägenheten, eller vad som helst i princip, och säger att de kommer någon gång mellan en viss tid. Ja men kul, säg ett specifikt klockslag istället så man slipper sitta fast hemma och bara vänta haha 😀

Tänkte bege mig till gymmet så jag inte tappar rutinen från förra veckan – shit vad jag tränade då, ska se till att hålla i det även denna veckan så ska byta om och förbereda min shaker innan jag går 🙂 Men tänkte visa er min otroligt fina bukett som Alex överraskade mig med i lördags. Bara sådär, för han tyckte att jag skulle ha den – så fint, blev så glad <3 Tänkte på det tidigare idag, att egentligen så är det inte de storslagna sakerna som spelar störst roll, utan det är de små sakerna i livet som väger tyngst. Saker som man inte ber om, saker som man inte förväntat sig och som överraskar en. Det är underbart, att något så litet kan få en så stor påverkar 🙂 Men det här gäller inte bara gåvor utan snarare med allt i livet, små steg leder i slutändan fram till något stort. Något litet leder efter en tid alltid till något storslaget. Fantastiskt, eller hur? 🙂 Men det är som Neil Armstrong sade 1969 när han tog första klivet på månen, ”That’s One small step for a man, one giant leap for mankind” – allt börjar med något så enkelt och så litet som ett simpelt fotsteg!

Men nu – träning, tror det blir lite rygg idag!