A saturday in april

Hellu 🙂

Sitter just nu och äter lite ”frukost” (jag vet att klockan snarare är lunchtid men vaknade typ vid halv 12 idag haha), har verkligen fastnat för havregrynsgröt utblandat med proteinpulver med chokladsmak – så gott alltså och går så fort, typ 2 minuter i mikron 😀 Känner mig duktig som håller min nyttiga matvana trots att det är så mycket jobb, sena kvällar och pluggande på sistone som lätt kan innebära att man äter det första bästa man får tag i – men jag har lärt mig att allt handlar om förberedelse (ska dela med mig av ett mealprep inlägg nästa vecka) och vilja. Vilja är allt och det enda som kommer få dig att lyckas stå emot. Fast egentligen, när man väl har börjat så är det ganska så enkelt att hålla kvar vid det, man glömmer liksom bort all den onyttiga maten haha 😀

Men idag så blir det cheatday för oss båda, 1 dag i veckan så får vi unna oss vad vi vill i matväg om vi känner för det och idag smäller det – mums, är så sugen på glass alltså haha 😀 Men först så blir det jobb! Vad är era planer för idag? 🙂