The friday mood

Hej på er – känner ni er starka och glada denna fredag? ☺ Tänk på inställningen idag, den gör så mycket för ens attityd för dagen men försök inte heller tvinga fram något om energin inte är där (som jag pratade lite om igår), utan se dagen med nya ögon, tänk inte så mycket på hur dagen gick igår, hur du mådde då och vad som hände utan blicka framåt – idag är en ny dag, gårdagen är historia, ha nya ögon idag och ta vara på det som fredagen kommer erbjuda dig ❤

Jag ska röra mig till gymmet nu och köra ett snabbt pass innan jobbet, känner mig duktig som fått till hela 5 grymma och effektiva pass den här veckan, jag känner mig så stark – men till helgen blir det vila, den får man faktiskt inte glömma då den är så viktig för att låta musklerna brytas ner så de kan byggas upp starkare ☺