Starta enskild firma?

Vet ni vad? – jag funderar på att ta bloggen till nästa nivå genom att låta bloggen bli ett företag, en business – min business – att registrera byemilla på verksamt.se så att jag får en FA-skattesedel så jag kan skatta på alla samarbeten jag har och kommer få i framtiden som inte är via tourn (som sköter sånt åt en)☺ Kanske är lite efter med att ta detta steget med bloggen då det ändå är en verksamhet man har möjlighet att tjäna lite extra pengar på haha men bättre sent än aldrig som jag brukar säga ? men tror det kan vara bra, jag satsar ju något enormt på bloggen just nu och vill se den växa ännu mer så det här kommer underlätta vid kommande samarbeten och se sådär proffsigt ut☺

Skulle fixa med registreringen igår men hann inte klart så ska göra det sista när jag kommer hem efter jobbet ? Känns som att många ändå är shoppingsugen idag trots att löningen fortfarande är några dagar bort – kul, alltid roligt när folk vill shoppa och hälsa på i butiken ?