Jag klarade tentan!

Alltså OMG, jag klarade tentan!! Hur…. va…. är det sant? ?? Jag som var så nojig,  så osäker och så besviken då det inte kändes som att jag kunde något utan bara gissade mig fram på nästan allt – jag gjorde mig redo för att göra en omtenta, men nää: jag klarade det. Jag gjorde det!  ?

Jag är så stolt, ni anar inte och det bästa med det här är att det här bevisar för mig själv att jag faktiskt kan mer än vad jag tror och att jag har förstått och lärt mig mer än jag trodde – den känslan är obeskrivlig ? Men ni förstår nog vilken känsla jag pratar om, att känna en befrielse över att det negativa man trodde om sig själv inte stämde, att man förstår saker och ting och känner att man har hittat rätt. Att sin utbildning faktiskt är något för en. Det är en mäktig känsla, faan vad grym jag känner mig – jag har klarat alla kurser hittills och har 2 kvar. Det här fixar jag!

Var så peppad och taggad i kroppen att jag fick till ett bra konditionspass på gymmet efter mötet med min grupp om examensarbetet, jag betade av en powerwalk i ett högt tempo under 1 timme, mina squats och mage – det kändes så jäkla bra alltså! Hejja denna torsdag ❤