Grey

God morgon på er, någon mer än jag som är riktigt trött idag haha ? Ville inte gå upp när larmet ringde, tror jag snoozade i minst 30 min innan jag var tvungen att motvilligt kliva ur sängen för att göra mig redo och mina ögon var (är) så tunga ?

Aja, det är bara att bita ihop och inse att idag kommer vara lite seg (men det kan även vända, det kan det alltid), tycker det är viktigt att man är lite realistisk när det kommer till dagens energinivåer – känner man sig seg idag så kanske man helt enkelt inte orkar vara sitt glada och spralliga jag, och det är inget fel med det men var medveten om det så att man möter världen på den energin man är på. Likaså om man är väldigt pigg idag och har all energi och mer för att vara sitt vanliga glada och spralliga jag ☺

Ska möta upp min grupp i examensarbetet nu och ha en heldag där vi ska disskutera vad vi ska göra med Cross Sportswears sociala medier. Är inte direkt pigg på det, men det är bara att bita ihop!